Na jaren ervaring opgedaan te hebben in loondienst besloot Marcel Verheul in 2013 om voor zichzelf te gaan beginnen. In dat jaar is hij een eenmanszaak gestart onder de naam Klussenbedrijf MJ Verheul. De bedrijfsactiviteiten bestonden vooral uit timmeren en wanden bouwen in de grote steden. Klussenbedrijf MJ Verheul begon de eerste twee jaren met mooie kleine projecten, uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Dit vond op locatie plaats of vanuit zijn eigen werkplaats in Mijdrecht.

In de jaren daarna kreeg de succesvolle start een mooi vervolg. Het aantal opdrachten nam toe en zo werd er al snel personeel aangetrokken. Met 6 vaste personeelsleden (alle werknemers zijn VCA gecertificeerd) was er meer capaciteit en kennis om grotere projecten aan te namen. Het team is zich gaan specialiseren in afbouw. Hiertoe behoren aftimmeren, isoleren (bv. wanden), vloeren leggen en wanden of plafonds bouwen.

Momenteel is het team bezig met meerdere kleine en grote projecten door het hele land. In 2018 is Verheul Afbouw toegevoegd aan de organisatie. Betaalbaar, betrouwbaar, droogbouw (werken niet met lijmsoorten), efficiënt werken en gebruik van professioneel gereedschap zijn enkele voordelen van Verheul Afbouw. Bovendien zijn alle werknemers VCA gecertificeerd en blijft het team zich doorontwikkelen.

Ook is besloten om online aan de slag te gaan. Dit heeft geresulteerd in de website www.verheul-afbouw.nl. Tegelijkertijd is een logo en huisstijl ontworpen, zodat Verheul Afbouw zowel offline als online zichtbaar is. Bij interesse of vragen kan er contact worden opgenomen via het contactformulier, per e-mail of via het telefoonnummer 0646275283. Wij streven ernaar om op e-mails binnen 12 uur te reageren.

© 2018 Verheul Afbouw | Alle rechten voorbehouden