Disclaimer website
Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website
Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Verheul Afbouw zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kunnen wij niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de geboden informatie.

Informatie van derden (links)
Op deze website staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van die links.

Intellectueel eigendom
Het is niet toegestaan informatie (beeldmateriaal, teksten) op deze website te downloaden, kopiƫren of op andere wijze openbaar te maken of te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Verheul Afbouw.

Wijzigingen
Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer op deze pagina.

© 2018 Verheul Afbouw | Alle rechten voorbehouden